На цьогорічний «Бандерштат» приїдуть представники батальйонів «Азов» та «Айдар»

На цьогорічний «Бандерштат» приїдуть представники батальйонів «Азов» та «Айдар»

25.07.14 10:49 0 1087
На цьогорічному восьмому фестивалі «Бандерштат», який пройде у Луцьку 1-3 серпня, виступлять понад 40 музичних гуртів з різних країн. Крім того, на захід приїдуть бійці та керівництво батальйонів «Азов» та «Айдар».

Про це 24 липня, повідомили на прес-конференції організатори.

«Ми вирішили, що цього року актуально на фестивалі буде обговорити тему перезавантаження країни, тієї України, про яку кожен мріяв, стоячи на Майдані», – говорить представник оргкомітету Майя Москвич.

За її словами, традиційно будуть музична сцена, гутіркова програма, літературна і акустична сцени, спортивні змагання, наметове містечко, ватра, а також величезний флеш-моб з відомим посланням Путіну.

Також цього року на фестивалі збільшилася кількість хедлайнерів. Зокрема, ними будуть гурти «Кому вниз», «Мотор’ролла», «Роллікс», «Фіолет», будуть гурти з Ірландії та Білорусі. Загалом виступлять понад 40 колективів.

«Гутіркову програму цього року ми хотіли присвятити військовій тематиці. Будуть представники батальйонів «Айдар» і «Азов». Також приїдуть журналіст Юрій Макаров і політик Юрій Луценко», – повідомила Майя Москвич.

Зазначимо, фестиваль «Бандерштат» традиційно буде безалкогольним. Ціна квитків на три дні – 150 грн.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Велопарковки в Чернігові ...

КОМЕНТАРІ