На Тернопіллі а ви подали заявку на конкурс?

На Тернопіллі а ви подали заявку на конкурс?

25.07.14 16:02 0 632
40 підприємств Тернопільщини вже подали заявки на участь у цьогорічному регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України».

«Решту бажаючих ще мають час зголоситися до кінця липня, - зауважив 23 липня під час засідання регіональної конкурсної комісії з проведення в області Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. – Для підприємств участь у такому конкурсі - не тільки добра нагода голосно заявити про себе та своєю продукцію на всю Україну, а й значно розширити коло своїх споживачів та сферу реалізації».

Леонід Бицюра зазначив, що Тернопільська облдержадміністрація нині активно працює над створенням брендбука краю.

«Підприємства, що діють на теренах Тернопільщини, власне й повинні стати її візитівкою, - переконаний Леонід Олексійович. - Адже продукція, що вони виготовляють, роботи й послуги, які надають, - високоякісні та відомі на всю країну».

Заступник голови Тернопільської ОДА також наголосив на потребі популяризації товарів та послуг дрібних підприємств, які щойно стали на ноги, але вже заявили про себе. Участь у Всеукраїнському конкурсі «100 кращих товарів України» для них може стати вдалим стартовим майданчиком.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині тривають ...
Наступна новина: На Тернопіллі нагальні ...

КОМЕНТАРІ