Співробітник Управління ДСНС у Житомирській області під час відпочинку надав допомогу хворій жінці, яка могла втопитися

Співробітник Управління ДСНС у Житомирській області під час відпочинку надав допомогу хворій жінці, яка могла втопитися

25.07.14 08:43 0 1067
20 липня співробітник Управління ДСНС у Житомирській області Дмитро Павленко виїхав за місто з друзями. Юнаки вирішили поплавати на човні по річці Тетерів. Пропливаючи повз село Буки Житомирського району, Дмитро помітив жінку, яка в одязі з опущеною головою непорушно сиділа на березі, а її ноги були у воді. Він занепокоївся долею незнайомої людини. Чоловік знав, що за кілька кроків від берега починається круте провалля і незнайомка щомиті могла піти на глибину.

Пізніше, купаючись із приятелями, Дмитро побачив, що жінка вже помітно скотилася до річки і по пояс сиділа у воді. Складалося враження, що їй зробилося зле. Він підійшов до підозрілої жінки та запитав, як вона себе почуває. У відповідь незнайомка нічого не відповіла. Як з’ясувалося пізніше, вона інвалід і не могла розмовляти. Ймовірно, потерпіла отримала сонячний удар. Біля річки, згадує Дмитро, було чимало відпочиваючих, однак ніхто не спромігся поцікавитися станом її здоров’я. Чоловік спробував намочити водою голову та обличчя потерпілої, після чого покликав на поміч товариша та ще двох відпочивальників. Спільними зусиллями вони підняли жінку з води та віднесли її на берег.

Постраждала увесь час перебувала у свідомості, однак ніяк не реагувала на все, що відбувається з нею. Швидку допомогу довго чекати не довелося. Лікарі, які прибули до місця події, самостійно транспортували жінку до карети «швидкої» та доставили до однієї з лікарень обласного центру. Переконавшись, що життю та здоров’ю постраждалої нічого не загрожує, Дмитро Павленко поїхав додому. Як стало відомо пізніше, жінка дійсно була хворою, проте як вона в такому стані опинилася біля річки, рятівникам невідомо.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ