Волинь: колективу Академічно-камерного оркестру «Кантабіле» подарували автобус

Волинь: колективу Академічно-камерного оркестру «Кантабіле» подарували автобус

25.07.14 10:11 0 1186
Колективу Академічно-камерного оркестру «Кантабіле» подарували автобус ЗАЗ А10Л50. Ключі та документи на транспорт вручив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт директору Волинської обласної філармонії Сергію Єфіменку.

Автобус придбали за кошти обласного бюджету. Кошти на ці цілі були передбачені ще у 2012 році, однак, через відсутність відповідних нормативних актів Кабінету Міністрів України гроші не були виділені. Торік, у грудні проплатили лише 100 тисяч грн. А уже в червні-липні за сприяння голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта було спрямовано 700 тисяч гривень підприємству «Галичана-Авто», де і придбали транспорт вітчизняного виробника.

Григорій Пустовіт насамперед щиро подякував артистам за їх творчість та зауважив, що географія поїздок «Кантабіле» значно розшириться. «У непростий для нашої держави час нам вдалося придбати цей транспорт для «Кантабіле», колектив якого є серцевиною української національної ідеї. Добре, що не забуваємо про таку складову, як культура нашого життя. Маємо пам’ятати, що людині потрібна ідеологія, культура, мистецтво, які не лише формують, а й зберігають душу народу».

Колектив Волинської обласної філармонії подякував владі за підтримку. «Кантабіле» вже давно потребував автобуса, адже нинішній ще 1957 року випуску.

Григорій Пустовіт вручив Сергію Єфіменку Почесну грамоту облдержадмінітсрації за вагомий особистий внесок у розвиток культури.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У хмельницькому обласному ...

КОМЕНТАРІ