На Тернопіллі райдержадміністраціям передадуться системи відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення

На Тернопіллі райдержадміністраціям передадуться системи відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення

25.07.14 11:26 0 1180
24 липня відбулося засідання комісії облдержадміністрації з питань передачі програмно-апаратних комплексів та обладнання систем відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення.

Згідно з Постановою Центральної виборчої комісії від 9 липня 2014 року № 791, програмно-апаратні комплекси та системи відеоспостережень, відеозапису і трансляцій, які використовувалися на виборчих дільницях, зі сфери управління ЦВК надаються у користування Тернопільській обласній державній адміністрації.

«Для нашої області це – доволі серйозна підтримка, - зауважила керівник апарату Тернопільської ОДА Марія Чашка. – В обласній та районних адміністраціях є багато відділів держреєстру, які потребують такої техніки, щоб якісніше працювати. Необхідними програмно-апаратні комплекси, системи відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення будуть і під час виборів. Прилади забезпечать якісну та прозору роботу дільниць» .

Керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації доручила членам комісії зібрати інформацію про стан технічного забезпечення усіх районних держадміністрацій, та про найнагальніші потреби у такій техніці.

«Отримавши данні, ми будемо розуміти, скільки одиниць техніки потрібно, - пояснила. - Наше завдання — швидко отримати програмно-апаратні комплекси, системи відеоспостережень, відеозапису і трансляції зображення, та мудро розприділити їх для найефективнішого і найякіснішого використання».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До п'яти років ...
Наступна новина: Закарпаття: житель ...

КОМЕНТАРІ