Олексій Кайда: "Свобода" і надалі голосуватиме за важливі для країни законопроєкти, до чого закликаємо й решту парламентарів"

Олексій Кайда: "Свобода" і надалі голосуватиме за важливі для країни законопроєкти, до чого закликаємо й решту парламентарів"

25.07.14 15:34 0 655
24 липня 2014 року після оголошення в парламенті заяви про вихід фракції ВО "Свобода" з коаліції більшості заступник голови фракції Олексій Кайда наголосив, що націоналісті й надалі продовжуватимуть голосувати за важливі для країни законодавчі ініціативи. До таких дій Олексій Кайда закликав і решту парламентарів.

"Фракція "Свободи" в парламенті відкидає будь-які звинувачення та інсинуації щодо голосувань у сесійній залі за державницькі законодавчі ініціативи, спрямовані на посилення обороноздатності країни та соціяльний захист громадян. За такі документи фракція завжди голосує фактично в повному складі. Можна навіть переглянути попередні голосування – уся фракція "Свободи" голосувала і буде голосувати за важливі законопроєкти одностайно!

До цього ж закликаємо й решту парламентарів. Сховайте свої образи та амбіції і будьте дійсно державниками, а не переслідуйте вузькопартійні інтереси", – наголосив Олексій Кайда.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі триває ...
Наступна новина: У Тернополі уже встановили ...

КОМЕНТАРІ