Раніше судимий сторожинчанин обікрав оселю буковинців

Раніше судимий сторожинчанин обікрав оселю буковинців

25.07.14 10:38 0 1130
До Сторожинецького райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що поки він з родиною перебував на відпочинку, його будинок обікрали.

Як встановили правоохоронці, зловмисником виявився 41-річний сторожинчанин, який проживає у сусідньому з потерпілими селі. Чоловік вже був раніше судимий за майнові злочини. Нині знову ж взявся за старе. Він добре знав, що господарів не буде вдома певний період, бо попередньо дізнавався, хто збирається на відпочинок.

Зловмисник розбив шибку, відкрив вікно і таким чином пробрався всередину. З оселі викрав кілька металевих каструль, газову плиту, чотири металевих стовпці, магнітофон та інші речі домашнього вжитку на загальну суму понад 2 тисячі гривень. До слова, в будинок він проникав декілька разів, бо за раз винести все добро не мав змоги, - повідомив начальник Сторожинецького райвідділу Геннадій Федорюк.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває. Чоловіка перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іван Крисак: «Розвиток ...
Наступна новина: Судитимуть волинянина, який ...

КОМЕНТАРІ