Міліціонери Волині оперативно затримали ґвалтівника

Міліціонери Волині оперативно затримали ґвалтівника

25.07.14 15:24 0 707
Зловмисник, котрий уже притягувався до кримінальної відповідальності за статеві злочини, серед білого дня поглумився над 20-річною жителькою Рівненщини. Тепер молодик може повернутися в місця позбавлення волі на десять років.

У Ковельський МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення 20-річної жінки про те, що близько 16:30 хвилин у Ковелі невідомий чоловік зґвалтував її.

– На місце події виїхала слідчо-оперативна група, – розповів в.о. начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. – Правоохоронці за гарячими слідами встановили ґвалтівника. Зловмисником виявився 27-річний місцевий житель, котрий у минулому вже відбував покарання в місцях позбавлення волі за скоєння аналогічного злочину.

Даний факт зареєстрований у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень міськвідділу міліції, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зловмиснику загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові інспектори ДАІ ...
Наступна новина: На Тернопіллі триває ...

КОМЕНТАРІ