У Рівненській області костопільчанка випала з шостого поверху і залишилась живою

У Рівненській області костопільчанка випала з шостого поверху і залишилась живою

25.07.14 17:04 0 630
Минулого вівторка близько 15-ї години 30-річна Тетяна випала з вікна шостого поверху дев'ятиповерхівки, що на вулиці Новій у місті Костополі — і залишилася живою. З травмами вона нині перебуває у Костопільській районній лікарні. Попереду у неї - тривалий процес одужання та реабілітації.

Щоб з’ясувати обставини трагедії, на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група з Костопільського райвідділу міліції. Потерпілою виявилась 30-річна Тетяна. «Швидка допомога» відвезла потерпілу у лікарню, а міліціонери стали шукати свідків. Співмешканець жінки – 31-річний Євген, який, на щастя, був в оселі розповів про свою другу половину. З’ясувалось, що у жінки четверо дітей, але вона позбавлена батьківських прав, бо за ними недоглядала.

За попередньою інформацією, зі слів Євгена, між ним та Тетяною, виник конфлікт, нібито, на грунті ревнощів. Обоє у ту злощасну мить були напідпитку. Євген розповів, що взяв жінку за волосся та перехилив через балкон, бо хотів налякати, однак не втримав та випустив її з рук, і жінка… полетіла на землю. Стосовно Євгена відкрито кримінальне провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України. Підозрюваний, був доставлений у райвідділ міліції для надання пояснення, але не затримувався. Нині триває досудове розслідування, яке дасть відповідь на запитання, що насправді трапилось в оселі костопільчан.

Тетяна Корольчук,

Костопільський РВ УМВС України

в Рівненській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Львів’янка Василина ...

КОМЕНТАРІ