В Івано-Франківській області непроханий гість "привітався" стрільбою з пістолета

В Івано-Франківській області непроханий гість "привітався" стрільбою з пістолета

25.07.14 13:36 0 1259
Недільного ранку до Калуського райвідділу міліції звернулася 41-річна мешканка одного із сіл району про те, що знайомий її сина вчинив у їхньому обійсті стрілянину з пневматичної зброї.

Після приїзду на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що постріли по вікнах житлового будинку здійснив місцевий житель із пістолета «ZORAKI», спорядженим кулями травматичної дії.

Як з’ясували згодом таким своєрідним способом чоловік вирішив звести порахунки зі своїми недругами та виявляється він переплутав подвір’я, бо був напідпитку. Зрозумівши, що він «не той гість і не в ту хату» потрапив, гастролер втік з місця пригоди на автомобілі «ВАЗ-21154». Події розгорталися миттєво. На пошуки автівки було негайно орієнтовано особовий склад місцевого відділення ДАІ.

За короткий час інспектори ДАІ наздогнали легковик, а той, побачивши переслідувачів, на ходу викинув з вікна автомобіля пістолет, далі залишив машину та вдався навтьоки. Побігав трохи по дахах гаражів, по сутичах та все ж на його зап’ястях клацнули кайданки.

Про мотивацію свого вчинку молодик розповів достеменно слідчому, який за даним фактом розпочав перевірку, а на разі працівники ДАІ склали стосовно порушника адміністративний протокол за невиконання законних вимог працівників міліції про зупинку та за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Прес-служба УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ