Тернопілля: зачиняйте люди двері, бо злодії не дрімають!

Тернопілля: зачиняйте люди двері, бо злодії не дрімають!

25.07.14 12:04 0 1445
Це тільки вам здається, що, зайшовши до власної квартири, ви можете не зачиняти вхідні двері, бо в своїй хаті ви господар. А злодії думають інакше. Нахаб не лякає навіть присутність власників – вони вдираються до помешкання і крадуть все, що потрапляє під руку. В тому, що можна стати жертвою злодія навіть в момент присутності в квартирі, нещодавно переконалася тернополянка.

Жінка, повернувшись з роботи, забула замкнути вхідні двері. За хатніми справами не помітила, що у квартирі побував непроханий гість. Лише, коли почула, як сильно грюкнули вхідні двері, кинулася до коридору. Там побачила не вельми приємну картину: двері були відкриті навстіж, а сумка зникла. Тоді й збагнула, що сталося, але було пізно. За допомогою потерпіла звернулася до правоохоронців. Міліціонери розшукують злодія.

Кількість крадіжок, коли зловмисник шляхом вільного доступу викрадали з помешкань цінні речі, кошти та інше добро, не перелічити. Найкращою запорукою збереження майна є пильність самих господарів. Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не нехтувати елементарними правилами безпеки. Не забувайте зачиняти двері своїх помешкань, виходячи і заходячи до них. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Житомирські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ