В Закарпатській області іршавські правоохоронці проводять профілактичні бесіди з дітьми у таборах відпочинку

В Закарпатській області іршавські правоохоронці проводять профілактичні бесіди з дітьми у таборах відпочинку

25.07.14 14:58 0 663
Днями інспектор ВДАІ по обслуговуванню Іршавського району майор міліції Михайло Пушкаш та оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції молодший лейтенант Василь Сочка завітали у гості до відпочиваючих дітей у центральний табір туристичного активу учнів України у селі Осій.

У таборі відпочиває 180 дітей із Закарпаття, які вже не вперше проводять свої літні канікули у селі Осій, яке славиться своєю чудовою природою.

Правоохоронці, спілкуючись з дітлахами, познайомили їх з власною професією, азами правознавства та правилами дорожнього руху.

Спочатку молодший лейтенант міліції Василь Сочка розповів підліткам, як себе поводити, аби не вступати в конфлікт із Законом, а також пояснив, з якого віку настає кримінальна та адміністративна відповідальність.

У продовження зустрічі майор міліції Михайло Пушкаш розповів про правила дорожнього руху, а далі показав дорожні знаки і організував вікторину.

Розповіді гостей були побудовані на життєвих прикладах, які діти уважно слухали та активно обговорювали, ставлячи при цьому свої запитання.

Основна мета таких зустрічей – убезпечення дітей від негативних факторів, збільшення їх інформованості про небезпеку та безпосередній захист, - акцентує майор міліції Михайло Пушкаш.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ