В Закарпатській області житель Березнянщини спокусився на чужу автомагнітолу та парфуми

В Закарпатській області житель Березнянщини спокусився на чужу автомагнітолу та парфуми

25.07.14 17:52 0 618
Оперуповноважений карного розшуку Перечинського райвідділу міліції Мар'ян Станко викрив злодія, який поцупив з автомобіля магнітолу та флакон парфумів. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 ч.1 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Автівку, що стояла припаркованою ще з вечора на одній із автозаправочних станцій на Перечинщині, ласий на чуже майно чоловік пригледів заздалегідь. Адже власник систематично залишав свого чотириколісного друга на заправці, а сам пішки ішов на роботу. Цього вечора, як і завжди, він залишив автомобіль на території АЗС і був переконаний, що вранці знайде своє майно цілим та непошкодженим. Адже територія заправки вважається найбільш безпечним місцем для стоянки автомобілів: тут тобі і працівники заправки, і камери відеоспостереження. Але злодій на це не зважив. Він зламав замок на дверцятах автомобіля з боку водія, демонтував магнітолу. Побачив у салоні флеш-карту та флакон парфумів, які теж для чогось йому знадобилися. Все добро переклав до свого автомобіля та ще й бензином розжився, адже з бензобаку обкраденого авто зникло десять літрів пального. Після чого сів у власний автомобіль та поїхав.

Вранці до Перечинського райвідділу міліції звернувся потерпілий з заявою про те, що його автомобіль обікрали невідомі особи. Загальна сума заподіяних матеріальних збитків становила понад тисячу гривень. Міліція розпочала пошуки зловмисників й завдяки професійним діям «опера» Мар’яна Станка, який особисто займався цією справою, за короткий час було встановлено, хто і яким чином «обчистив» автомобіль.

Наразі жителю Великоберезнянщи оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, проводяться всі необхідні слідчі дії, справу невдовзі буде направлено до суду.

В черговий раз керівництво Перечинського районного відділу внутрішніх справ звертає увагу населення на необхідність посилити увагу до безпеки особистого майна.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: здоров’я вашого ...

КОМЕНТАРІ