Попри вимогу свободівців депутати Луцької міськради відмовилися надати земельну ділянку для репресованої органами НКВД

Попри вимогу свободівців депутати Луцької міськради відмовилися надати земельну ділянку для репресованої органами НКВД

25.07.14 14:52 0 683
24 липня 2014 року попри вимогу свободівців депутати Луцької міськради відмовилися надати репресованій органами НКВД та реабілітованій лучанці Валентині Слабецькій дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Лопатіна для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Винесеним на розгляд сесії міської ради проєктом рішення пропонувалося надати громадянці Слабецькій Валентині дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Лопатіна, орієнтовною площею 0,07га, згідно з додатком. Проте таке рішення підтримало лише 16 депутатів Луцької міськради.

Валентина Слабецька була репресована у 1940-х роках органами НКВД СРСР. Її батьки були розстріляні совєтсько-російськими окупантами за підозрою у співпраці з УПА, майно конфісковане, а вона у неповнолітньому віці заслана на 10 років у табір у Воркуту.

"Я не розумію такої дивної упередженої позиції значної частини депутатів Луцької міськради. Адже мова йде про надання 7 соток людині, яка страждала за Україну, була репресована російськими загарбниками. Свободівці наполягатимуть на повторному розгляді зазначеного питання", – прокоментував результати голосування голова фракції ВО "Свобода" Юрій Вега.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ