На Хмельниччині внаслідок службової недбалості працівників одного із державних підприємств навколишньому середовищу завдано збитків на суму майже 4, 8 мільйони гривень

На Хмельниччині внаслідок службової недбалості працівників одного із державних підприємств навколишньому середовищу завдано збитків на суму майже 4, 8 мільйони гривень

26.07.14 09:52 0 1082
Без спеціальних дозволів та у не відведеному для цього місці службові особи здійснили скидання і розміщення відходів тваринного походження.

У ході реалізації оперативної інформації працівниками управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявлено факт службової недбалості, вчиненого службовими особами місцевої філії одного із державних підприємств.

Працівники підприємства, порушуючи вимоги ч. 2 ст. 55 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», умисно здійснили скидання і розміщення відходів тваринного походження на земельній ділянці площею майже 0,5 га. Здійснили вони це без спеціального дозволу, установлених лімітів та у не відведеному місці.

Своїми злочинними діями службові особи підприємства спричинили тяжкі наслідки навколишньому природному середовищу та державі на загальну суму майже 4, 8 мільйони гривень.

По даному факту прокуратурою Хмельницького району відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 «Службова недбалість». Подібні дії караються штрафом від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Житомирщині міліція ...

КОМЕНТАРІ