На Хмельниччині під час отримання хабара правоохоронці затримали працівника міграційної служби

На Хмельниччині під час отримання хабара правоохоронці затримали працівника міграційної служби

26.07.14 10:22 0 1083
У ході реалізації оперативної інформації працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України спільно з колегами із відділу внутрішньої безпеки в Хмельницькій області під час отримання хабара в розмірі 1600 гривень «на гарячому» затримали завідувача одного із районних секторів управління Державної міграційної служби в області.

Правоохоронці виявили і задокументували факт вимагання і одержання неправомірної вигоди завідувачем одного із районних секторів управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.

Державний службовець, який відповідно до своїх службових обов’язків був уповноважений здійснювати приймання та оформлення документів на видачу паспортів громадянина України для виїзду за кордон, використав своє службове становище у власних інтересах. Чиновник вимагав від одного з відвідувачів підрозділу міграційної служби неправомірну вигоду в сумі 1600 гривень за пришвидшення виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування здійснюється слідчими прокуратури.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Держава ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ