На Хмельниччині рятувальники допомогли жителям Сходу

На Хмельниччині рятувальники допомогли жителям Сходу

26.07.14 14:08 0 1082
Рятувальники Хмельниччини продовжують надавати допомогу громадянам, які прибувають із східних територій нашої держави, де проводиться антитерористична операція. Без уваги не залишають нікого.

Так, 24 липня до регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції, звернулася жителька з м. Луганська. З матір’ю похилого віку вони залишили помешкання і переїхали до м. Хмельницького. Злободенним для них є питання житла, тож рятівники запропонували їм обрати помешкання з складеного реєстру об’єктів державної та комунальної власності. Зупинились на с. Зубарі Ізяславського району, саме туди найближчими днями переїде сім’я.

А вже ввечері того ж дня на залізничному вокзалі м. Хмельницького рятувальники зустріли мешканку смт. Фащівка Перевальського району Луганської області. Жінка прибула до обласного центру за порадою доньки, яка два тижні тому разом із 13-річним сином та 7-ми річною донькою вже поселилися в місцевому гуртожитку. Варто зауважити, що покинувши все у рідному селищі, жінка не розгубилася. Перебуваючи на Хмельниччині досить нетривалий час, вона вже влаштувалася на роботу, діти найближчим часом оздоровляться у таборі відпочинку.

Нагадуємо контакти регіонального штабу з надання допомоги в переміщенні з районів проведення АТО, поселенні та соціальному забезпеченню громадян:

101 (цілодобово)

+38 (0382) 69-91-17;(цілодобово).

+38 (0382) 69-91-12; (цілодобово).

Також громадяни можуть телефонувати на Урядову «гарячу лінію» за телефоном 0 800 507 309.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ