Хмельничанин зберігав у себе вдома саморобний револьвер

Хмельничанин зберігав у себе вдома саморобний револьвер

26.07.14 11:28 0 1247
Правоохоронці його вилучили та направили на експертизу, яка показала, що чоловік отримав вогнепальну зброю шляхом переробки звичайного сигнального пістолета. За таку самодіяльність йому доведеться відповідати перед законом.

Під час проведення санкціонованого обшуку в будинку мешканця Хмельницького працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет. Його було доправлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Експертиза показала, що вилучений предмет є короткоствольною гладкоствольною вогнепальною зброєю, револьвером, виготовленим саморобним способом шляхом переробки сигнального пістолета «STALKER-R1» калібру 9мм.

Стосовно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дільничні інспектори ...

КОМЕНТАРІ