Військовий комісар: Час підготовки бійців визначає кожна військова частина

Військовий комісар: Час підготовки бійців визначає кожна військова частина

26.07.14 10:07 0 1100
Ніхто з першого дня призову не відправиться на Схід. Спочатку кожен боєць пройде підготовку. Її тривалість визначають військові частини, куди направлять призовників.

Про це 25 липня, на прес-конференції повідомив т.в.о. військового комісара Львівського військового комісаріату підполковник Олександр Тіщенко.

«Після проведення мобілізації, коли частина буде укомплектована, всі військовозобов’язані будуть відправлені на полігон для проведення бойового злагодження. Там вони навчаться стріляти з автомата, діяти у складі відділенні, зводу, роти та складуть присягу», – розповів Олександр Тіщенко.

Він зазначив, що підготовка «проходить у кожній частині за своїми канонами».

Заступник військового комісара, начальник відділу обліково-мобілізаційної роботи полковник Ігор Сизонов розповів про те, як проходить підготовка бійців у прикордонних військах.

«Прикордонні війська останні кілька років мали вказівку не залучати до служби строковиків. Вони отримали завдання залучати лише контрактників. Але склалося так, що є недоукомплектовані прикордонні загоди, тому і прийнято рішення залучати хлопців під час мобілізації. Командир прикордонних військ чітко сказав, у них визначено 10 діб на підготовку. Через кожні 45 діб відбувається ротація», – розповів Ігор Сизонов.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Сколівському ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ