На Дрогобиччинні попрощалися з відомим музикантом Олегом Шептицьким

На Дрогобиччинні попрощалися з відомим музикантом Олегом Шептицьким

26.07.14 11:12 0 1103
Музична Дрогобиччина понесла непоправну втрату. На 56 році передчасно пішов із життя Олег Шептицький – засновник і беззмінний керівник відомого народного гурту «Галич», що працював при Дрогобицькому районному Народному домі.

Він був чудовим музикантом, який не тільки професійно володів музичним інструментом, але і робив аранжування творів.

Олег Шептицький народився в репресованій сім’ї на далекому Уралі – у м. Коркіно Челябінської обл. І хоча дитинство і юність пройшли в чужому краї, проте дух українства малий Олег увібрав з материнським молоком, бо від часу приїзду на рідну землю і до останнього подиху він був справжнім українським патріотом.

Народний музичний гурт «Галич», створений Олегом Шептицьким, працює вже понад двадцять років і є візитівкою Львівщини. Це високопрофесійний колектив, якому аплодували не лише в Україні, а і за кордоном.

Чуйний, турботливий батько і дідусь, завжди веселий, розважливий, невразливий, оптимістично налаштований навіть у важких ситуаціях життя. Таким Олег Шептицький запам’ятається усім, хто його знав. Він умів з усіма порозумітися, знайти добре слово, розділити смуток і розрадити.

Колеги любили його за добре і чуйне серце, за той позитив і енергію, яку черпали у нього кожного дня.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ