Cлідчі підрозділи міліції Хмельниччини у І-му півріччі розслідували понад 17 тисяч кримінальних справ

Cлідчі підрозділи міліції Хмельниччини у І-му півріччі розслідували понад 17 тисяч кримінальних справ

26.07.14 16:40 0 1195
В управлінні МВС України в Хмельницькій області відбулася розширена колегія, під час якої підсумки своєї діяльності підвели слідчі підрозділи органів внутрішніх справ області.

Як зазначив у своєму виступі перший заступник начальника УМВС — начальник слідчого управління Сергій Ковальов, в цілому слідчий апарат області за результатами роботи упродовж 6-ти місяців спрацював на належному рівні. З початку року слідчими проводилось досудове розслідування за більш ніж 17 тис. кримінальних проваджень, що на 1 тис. 358 проваджень більше, ніж за аналогічний період минулого року. До суду направлено 1 722 обвинувальні акти по 2620 злочинах, що на 43 провадження більше у порівняні з минулим роком. Збільшилась кількість проваджень, направлених до суду з обвинувальним актом щодо вчинених ДТП — на 32,9%.

— Найбільше навантаження в плані розслідування кримінальних проваджень припадає на слідчих Нетішинського міськвідділу міліції, Летичівського та Кам‘янець-Подільського райвідділів, — говорить Сергій Іванович.

Як позитив, головний слідчий області також відмітив, що завдяки належній взаємодії слідчих з оперативними підрозділами УМВС України в області в поточному році вдалося розкрити умисне вбивство подружжя зі Славути, яке вважалося зниклим безвісти ще з лютого цього року.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ