Тернопілля: кошти із благодійного рахунку області розприділять для учасників бойових дій АТО

Тернопілля: кошти із благодійного рахунку області розприділять для учасників бойових дій АТО

26.07.14 08:08 0 1105
Питання про розподіл благодійних коштів, що надійшли від юридичних та фізичних осіб для ліквідації наслідків стихійного лиха, яке сталося на території області у 2008 році, і, як залишкові, знаходяться на відкритому благодійному рахунку розглянули на засіданні комісії під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Крисака 25 липня. Залишкові кошти у сумі 31084,46 гривень, що знаходяться на обласному благодійному рахунку, вирішили розподілити для надання матеріальної допомоги постраждалим громадянам області, які отримали важкі поранення при виконанні військових обов’язків в ході проведення антитерористичної операції у східних областях України.

«Голова Підволочиського осередку ГО «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» запропонував залишкові кошти із благодійного рахунку виділити мешканцю села Клебанівка Підволочиського району Ярославу Антонюку, який постраждав під час проведення спецоперації біля міста Слов’янська Донецької області. Він отримав уламкове поранення гранатою в голову і потребує матеріальної допомоги для продовження лікування за кордоном, - зазначив Іван Крисак. – Ми прийняли рішення перерахувати йому частину коштів. Суму, яка залишиться на благодійному рахунку, розприділимо серед інших учасників бойових дій АТО, які першочергово потребують матеріальної допомоги для лікування».

Відтак, перерахувати благодійні кошти з обласного благодійного рахунку в сумі 6084,46 гривень на особистий рахунок Антонюка Ярослава Ярославовича доручили управлінню з питань цивільного захисту населення обласної державної адміністрації. Для подальшого розгляду питання щодо розподілу благодійних коштів документи на постраждалих осіб області повинні надати управлінню з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Тернопільський обласний військовий комісаріат, департамент охорони здоров’я та сектор з питань запобігання та виявлення корупції, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату обласної державної адміністрації. Після цього організують проведення чергового засідання комісії із зазначеного питання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ