На Тернопіллі невгамовного хулігана на АЗС вдалося вгамувати міліціонерам охорони

На Тернопіллі невгамовного хулігана на АЗС вдалося вгамувати міліціонерам охорони

26.07.14 09:31 0 1128
Близько п’ятої години вечора наряд групи затримання Управління Державної служби охорони вирушив на спрацювання тривожної кнопки на одну з автозаправних станцій області.

Коли правоохоронці прибули на місце події, то одразу ж побачили, що на території АЗС відбувається колотнеча, в центрі якої опинився 44-річний тернополянин.

Як з’ясувалося згодом, добряче захмелілий чоловік, прямуючи додому, потрапив на територію АЗС. Чоловік вирішив зайти до торгової зали, однак оператор попросив його покинути приміщення, оскільки той ледве тримався на ногах. У відповідь нетверезий відвідувач виявив немотивовану агресію і накинувся з кулаками на персонал автозаправки.

На щастя, на території заправки встановлена «тривожна» кнопка ДСО, якою і скористався персонал. За лічені хвилини на місце події прибули співробітники Державної служби охорони і затримали хулігана.

Чоловіка доставили в обласний наркологічний диспансер, де його було освідчено на стан алкогольного сп’яніння, а згодом - до міського відділу міліції, для подальшої кваліфікації дій затриманого згідно чинного законодавства.

УДСО при УМВСУ

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маркіян Лопачак: ...
Наступна новина: Рятувальники спільно з ...

КОМЕНТАРІ