У Рівненській області начальник УМВС Микола Щирук покарав підлеглих за перевищення службових повноважень

У Рівненській області начальник УМВС Микола Щирук покарав підлеглих за перевищення службових повноважень

26.07.14 08:58 0 1090
7 липня 2014 року до УДАІ УМВС України в Рівненській області, надійшла заява громадянина Юрія Д., у якій заявник вказує, що близько 2 – ночі, в місті Рівне по вулиці Соборній, поблизу нічного клубу «Лагуна», працівники Державтоінспекції, які несли службу на патрульному автомобілі марки «ВАЗ-2109» на його думку порушили вимоги Правил дорожнього руху, а саме зупинили службовий транспортний засіб з порушенням правил зупинки. До вказаної заяви було долучено фото на якому зображено патрульний автомобіль, що знаходиться на вказаній ділянці вулиці Соборна міста Рівного.

Начальник УМВС України в Рівненській області, полковник міліції Микола Щирук підписав наказ про призначення службового розслідування по даному факту.

У результаті службового розслідування працівники УДАІ УМВС України в Рівненській області встановили, що інформація щодо порушення працівниками Державтоінспекції вимог Правил дорожнього руху України в місті Рівне по вулиці Соборній поблизу нічного клубу «Лагуна» свого підтвердження не знайшла.

Однак, в ході даного розслідування було встановлено факти порушення службової дисципліни та вимог нормативних актів, якими керуються працівники Державтоінспекції під час виконання службових обов’язків.

За вказаними фактами винних посадових осіб притягнено до дисциплінарної відповідальності.

Прес–служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ