У Львівській області дрогобицькі правоохоронці відвідують дитячі табори

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці відвідують дитячі табори

26.07.14 15:13 0 1284
Керівництво кримінальної міліції у справах дітей ГУМВСУ у Львівській області спільно з працівниками кримінальної міліції Дрогобицького міського відділу міліції відвідали оздоровчі табори Дрогобицького району.

Нещодавно правоохоронці побували у селі Кропивнику в дитячому таборі “Веселка”. Безхмарний, сонячний день сприяв працівникам у здійсненні профілактичних заходів. Неймовірно красивими краєвидами зустріла природа Карпатського краю найменших відпочиваючих, багата на ліси, поля, ріки і чисте повітря.

Розмовляючи з дітьми, правоохоронці звертали увагу юнаків на негативні явища, які на превеликий жаль мають місце у нашому житті. Негативний вплив шкідливих звичок на здоров’я: куріння, вживання алкоголю, наркотичних і токсичних речовин.

Працівники міліції провели бесіду профілактичного характеру з вихователями закладу, стосовно організації роботи щодо запобігання нещасних випадків та дитячого травматизму під час перебування у дитячому таборі.

Працівники дитячого табору «Веселка» із задоволенням демонстрували правоохоронцям свою готовність до літнього оздоровчого сезону, тому що, готувалися до відкриття власноручно. Співробітники оздоровчого закладу зізналися, що доклали чималих зусиль для того, щоби дитячий табір мав належний вигляд. Не шкодуючи сил та часу працівники обладнували приміщення, ігрові майданчики, санвузли. Надзвичайно гарно і декоративно оздоблений інтер’єр ванних, душових і кухонних кімнат.

У таборі відпочивають діти з обмеженими можливостями у спілкуванні з якими необхідний особливий підхід та підтримка. Діти з серйозними порушеннями, особливо інтелектуального і психічного розвитку, вимагають величезної уваги до себе від вихователів. Дорослі намагалися приділяти увагу усім дітям однаково, проводили спільне навчання здорових малюків і дітей-інвалідів, щоби допомогти їм інтегруватись у навколишнє середовище.

Проведені заходи спрямовані на профілактику травматизму, попередження надзвичайних подій пов’язаних із загибеллю та травмування дітей під час літнього періоду у дитячих таборах. У зв’язку з цим, працівники кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького міського відділу міліції проводять профілактичну роботу з дітьми та працівниками дитячих таборів для того щоби уберегти життя дитини від прикрих та фатальних випадків.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: постійна комісія з питань ...

КОМЕНТАРІ