Команда сільських юнаків Самбірщини –бронзовий призер Всеукраїнських змагань з футболу за Кубок «Золотий колос України 2014»

Команда сільських юнаків Самбірщини –бронзовий призер Всеукраїнських змагань з футболу за Кубок «Золотий колос України 2014»

26.07.14 12:01 0 1117
З 20 до 25 липня в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2014 року серед команд юнаків 2001 року народження.

Змагання організувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України за організаційної підтримки Центральної ШВСМ «Колос» та навчально-спортивної бази «Скадовськ».

У змаганні узяли участь 11 команд сільських юнаків з 9 областей України, які змагалися за правилами клубу «Шкіряний м’яч» за змішаною системою двома турами. Пр цьому кожна команда за 3 ігрових дня зіграла по 4 – 5 матчів по 30 хвилин кожен.

За результатами напружених змагань команда сільських юнаків «Дністер» Самбірського району Львівської області здобула бронзові нагороди (тренер Ігор Ковалик).

А чемпіоном виявилася команда «Майстер-С» з смт. Антонівка Херсонської області. Срібний призер – команда «Юність» Ніжинського району Чернігівської області.

Команди, що посіли І-ІІІ місця у цих всеукраїнських змаганнях були нагородженні пам’ятними призами і дипломами відповідних ступенів, футболісти і тренери – медалями та дипломами ВФСТ «Колос» АПК України.

Цінними призами та дипломами були нагороджені Максим Теплий (команда «Дністер» Львівщина) – як кращий бомбардир, Сергій Макаренко (команда «Чорнобай» Черкащина) – як кращий воротар та Вадим Новацюк (команда «Майстер-С» Херсонщина) як кращий гравець турніру.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На «Бандерштаті» ...
Наступна новина: Суттєві порушення виявлено ...

КОМЕНТАРІ