Торгівельні заклади на території Львівської області мають забезпечити спеціальне маркування російських товарів

Торгівельні заклади на території Львівської області мають забезпечити спеціальне маркування російських товарів

26.07.14 17:52 0 1206
Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник підписав розпорядження «Про підтримку реалізації товарів українського виробництва» (№318/0/5-14 від 24 липня 2014 р.). Документ, зокрема, передбачає, що всі торгівельні заклади на території Львівської області назалежно від форм власності, які реалізовують товари російського походження, мають забезпечити їхнє спеціальне маркування.

У розпорядженні йдеться, що голови районних державних адміністрацій та голови міст обласного значення мають провести роз’яснювальну роботу з керівниками підприємств торгівлі всіх форм власності щодо першочергового забезпечення торговельних мереж продовольчими та непродовольчими товарами українських товаровиробників.

Торгівельні заклади мають проводити рекламні акції для підтримки реалізації товарів українського виробництва, в т.ч. вироблених на території Львівської області.

Окрім того, усі торгівельні заклади на території Львівської області назалежно від форм власності, які реалізовують товари російського походження, мають забезпечити їхнє спеціальне маркування позначкою «Товари з Російської Федерації» або окремо наносити зображення прапора Російської Федерації на цінники.

«Товаром російського походження вважати товар, вироблений, розфасований, зібраний, вирощений, надрукований на території Російської Федерації, чи товар, виробником якого є суб’єкт підприємницької діяльності – фізична особа чи юридична особа Російської Федерації, зареєстрована у Російській Федерації», – йдеться в розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на першого заступника голови обласної державної адміністрації Йосифа Ситника.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура Волині ...

КОМЕНТАРІ