У Львівській області - Усі звернення громадян не залишаться поза увагою та перебуватимуть на контролі МВС, - Григорій Мамка

У Львівській області - Усі звернення громадян не залишаться поза увагою та перебуватимуть на контролі МВС, - Григорій Мамка

26.07.14 12:59 0 1073
Заступник начальника Головного слідчого управління МВС України полковник міліції Григорій Мамка запевнив громадян, які прийшли до нього на особисті прийоми у Львові та у Стрию, що усі їхні звернення будуть на контролі МВС України.

Прийоми громадян здійснювалися 24 липня у Головному управлінні МВС України у Львівській області та 25 липня у Стрийському міському відділі міліції. У зверненнях громадян, здебільшого йшлося про хід розслідування кримінальних проваджень. Декілька громадян поскаржилися, що на їхню думку працівники міліції неналежно відреагували на їхні звернення.

Зокрема, мешканка Стрия звернулася з проханням активізувати розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом зникнення її доньки. Дівчина пішла з дому в квітні минулого року і до цього часу місце перебування її невідоме.

Григорій Мамка, з’ясувавши усі обставини справи, запевнив жінку, що ця справа перебуватиме на контролі у Міністерстві, а працівники міліції вживатимуть усі можливі заходи для розшуку її доньки.

Можливістю особисто поспілкуватися з представником Міністерства внутрішніх справ скористався депутат Стрийської міської ради. Він звернувся з приводу стану розслідування обставин крадіжки, а також висловив подяку керівництву міськвідділу міліції за професійність, здатність розуміти проблеми населення та надання допомоги у їх розв’язанні.

Також, на особистий прийом прийшла жінка, яка подякувала заступнику начальника Головного слідчого управління МВС України за професійну роботу дільничних інспекторів міліції.

На всі питання, які виникали у ході проведення зустрічей з громадянами, Григорій Мамка надав обґрунтовані відповіді та запевнив, що усі звернення громадян не залишаться поза увагою та перебуватимуть на контролі Міністерства внутрішніх справ України.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

Ольга Марцинюк,

помічник начальника відділу зі

взаємодії з громадськістю Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ