В гостях у спецбатальйону "Івано-Франківськ" побував творчий "десант"

В гостях у спецбатальйону "Івано-Франківськ" побував творчий "десант"

26.07.14 12:32 0 1063
У навчально-тренувальному центрі «Лисець, де зараз проходять підготовку бійці прикарпатського спецбатальйону міліції, напередодні побував начальник обласного управління внутрішніх справ підполковник міліції Микола Семенишин та представники творчої еліти краю.

На імпровізованій сцені виступали неодноразові переможці музичних конкурсів, відомі й за межами Прикарпаття співачки Галина Баранкевич та Оксана Романюк, гумористичний театр «Кум», а також ветеран ОВС, до речі - учасник бойових дій в Афганістані, Володимир Коваленко.

Як зазначив очільник прикарпатської міліції, приємно, що всі запрошені відразу й з ентузіазмом погодилися взяти участь у концертній програмі, адже розуміють необхідність моральної підтримки хлопців. Закономірно, що бодай часом потрібно змінювати обстановку і такі заходи піднімуть настрій та бойовий дух наших бійців.

Творчу програму розпочала співачка, артистка Івано-Франківського обласного академічного музично-драматичного театру імені Івана Франка Галина Баранкевич. У її виконанні прозвучали як найкращі пісні з попередньо репертуару, з якими вона перемагала на численних музичних конкурсах та фестивалях, так і найновіші твори. Хлопці не забарились і віддячили за прекрасні пісні букетами польових квітів та бурхливими оплесками.

Продовжив виступ гумористичний театр «Кум», один з учасників якого нещодавно повернувся із зони АТО і служить в підрозділі національній гвардії міста Калуша. Дует виконав гумористичні сценки, які дуже сподобались глядачам.

Далі свої пісні та щирі слова вдячності хлопцям подарувала співачка Івано-Франківської обласної філармонії Оксана Романюк. Низку музичних вітань вона виконала й у дуеті з Галиною Баранкевич.

Концерну програму завершував виступ Заслуженого артиста України Володимира Коваленка. Співак розповів про свій міліцейський шлях, участь у бойових діях в республіці Афганістан та заспівав кращі пісні зі свого репертуару.

Учасники творчої зустрічі обопільно залишилися задоволеними. Артисти пообіцяли ще навідуватися у розташування спецбатальйону, а бійці наступного разу готові продемонструвати для гостей власну художню самодіяльність.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 2000 мусульман ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ