В Івано-Франківській області галицькі міліціонери підбили підсумки роботи за півріччя

В Івано-Франківській області галицькі міліціонери підбили підсумки роботи за півріччя

26.07.14 16:01 0 1252
На цьому тижні особовий склад галицької міліції зібрався у залі нарад, аби підсумувати результати роботи за шість місяців. Керівники структурних підрозділів райвідділу відзвітували про те, чого вдалося досягти за звітній період.

На нараді були присутні і голова обласного комітету профспілки атестованих працівників ОВС полковник міліції у відставці Володимир Бойдуник, голова Громадської ради при УМВС Віталій Чорненький та його заступник Ростислав Гудзінський.

Про здобутки та прорахунки в роботі Галицького РВ УМВС доповів його керівник Олександр Крутий. Він охарактеризував стан злочинності та правопорядку на території району. Також було проаналізовано показники роботи кожного підрозділу, визначено позитивні тенденції та проблемні питання.

Протягом звітного періоду в чергову частину Галицького РВ УМВС поступило 1383 заяви та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Із них зареєстровано кримінальних правопорушень – 128.

Протягом 6-ти місяців поточного року виявлено та задокументовано 16 кримінальних правопорушень, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків, в тому числі 7 фактів збуту наркотичних засобів, 1 факт схиляння до вживання та утримання місць незаконного вживання наркотичних засобів. Правоохоронцями задокументовано 12 фактів незаконного поводження зі зброєю, 6 з яких вогнепальна.

Працівниками блоку міліції громадської безпеки за 6 місяців 2014 року виявлено 411 адміністративних правопорушення, з яких: ДІМ – 252, патрульною службою – 113, КМСД – 34, працівниками Дозвільної системи – 12.

Перед присутніми виступив т.в.о. першого заступника начальника Галицького РВ – начальника СВ Роман Дзеньків, який доповів про стан організації роботи з внесення інформації до ЄРДР, проведення слідчих (розшукових) дій, виконання доручень слідчих, оголошення особам про підозру, обрання мір запобіжного заходу, направлення в органи прокуратури кримінальних правопорушень з обвинувальними актами, стан організації роботи із зменшення залишку кримінальних правопорушень, рішення по яких не прийнято.

Заступник начальника райвідділу – начальник кримінальної міліції Антон Гончаров прозвітував про стан попередження, розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів , інших злочинів вчинених в умовах неочевидності, встановлення осіб, які причетні до скоєння крадіжок в тому числі квартирних, документування злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних речовин, виявлення та документування злочинів по лінії кіберзлочинності, торгівлі людьми та злочинів проти моральності.

Заступник начальника Галицького РВ – начальник міліції громадської безпеки Ігор Влашин доповів про стан роботи щодо попередження злочинів, проведення профілактичної роботи з населенням щодо недопущення скоєння протиправних та провокаційних дій, в тому числі серед осіб з числа підоблікового елементу, застосування адміністративної практики, про вжиті заходи з підняття іміджу служби дільничних інспекторів міліції, проведення операції «Візит», організації роботи щодо підвищення ефективності діяльності патрульної служби, зокрема реагування на повідомлення, розкриття злочинів по гарячих слідах, підвищення якості гласних та негласних перевірок нарядів з ОГП, документування злочинів пов’язаних із втягненням неповнолітніх в злочинну діяльність.

«Актуальним залишається питання дотримання співробітниками міліції обліково-реєстраційної дисципліни, своєчасної і стовідсоткової реєстрації заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та події. Важливо, щоб заяви й повідомлення громадян про ті чи інші правопорушення чи події у жодному разі не укривалися від обліку. І обов'язково щоб при їх розгляді всебічно й об'єктивно досліджувалися всі обставини звернення та тільки після цього приймалося правильне рішення»,- сказав Олександр Крутий.

На завершення керівник райвідділу звернув увагу правоохоронців на те, що кожен з них має сумлінно виконувати свої службові обов’язки, дотримуватись законності у розслідуванні кримінальних проваджень, бути ввічливими у спілкуванні з людьми, адже робота правоохоронних органів направлена на те, щоб захищати права та свободи кожного громадянина.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку микола Романюк ...

КОМЕНТАРІ