Прикарпатця затримали з наркотиками в кишені

Прикарпатця затримали з наркотиками в кишені

26.07.14 10:46 0 1106
Під час відпрацювання території обслуговування дільничні інспектори Івано-Франківського міськвідділу міліції на одній із вулиць обласного центру звернули увагу на підозрілу поведінку перехожого чоловіка. 39-річний івано-франківець постійно озирався, пришвидшуючи ходу, не виймав рук з кишені, виглядав дуже стурбованим.

Як виявилось, було чого тривожитися - в кишені затриманого знаходився поліетиленовий пакет з наркотиком. В присутності понятих міліціонери вилучили згорток, наповнений речовиною, схожою на марихуану.

Вилучену речовину направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області для проведення дослідження.

За цим фактом проводиться подальша перевірка, встановлюється походження наркотика природного походження. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ