Закарпаття: мак та коноплі на своїх ділянках потрібно знищувати!

Закарпаття: мак та коноплі на своїх ділянках потрібно знищувати!

26.07.14 15:40 0 1161
За невжиття землекористувачами або землевласниками на закріплених за ними земельних ділянках заходів щодо знищення дикорослих конопель чи снотворного маку, відповідно до ч.2 ст.106-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, законодавцем встановлено адміністративну відповідальність.

- Таке адміністративне правопорушення тягне за собою накладення штрафу на громадян від 10 до 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, - зауважує начальник міліції громадської безпеки Перечинщини Євген Мельников.

Днями в ході проведення операції «Мак-2014» правоохоронці отримали інформацію про те, що на присадибній ділянці жителя одного з сіл на Перечинщині виявлено незаконні посіви маку. Залучившись санкцією суду, міліціонери провели огляд цього дворогосподарства. На присадибній ділянці перед будинком було виявлено понад 30 рослин маку.

Зі слів власника, маковиння поміж городини насіялося саме. Правоохоронці дані рослини вилучили та направили на дослідження. За висновком експерта, вилучене дійсно є рослинами маку снодійного, що містить наркотичні засоби і психотропні речовини.

Жителя Перечинщини притягнуто до адміністративної відповідальності.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шахтар віддасть Косту в ...
Наступна новина: Тернопільщина налагодила ...

КОМЕНТАРІ