Ужгородські міліціонери затримали 16-річного злодія з Донеччини

Ужгородські міліціонери затримали 16-річного злодія з Донеччини

26.07.14 14:10 0 1144
Поки 51-річна господиня оселі відпочивала, до її домівки через незачинене вікно в кухні проник незваний гість. Крадій поцупив жіночу сумочку, в якій знаходилися мобільний телефон «Samsung», грошові кошти в сумі 210 гривень та паспорт.

Нещодавно із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 51-річна мешканка міста, продавець одного з магазинів «АВС» обласного центру. Жінка повідомила, що до її квартири проник невідомий молодий чоловік, викрав її жіночу сумочку та зник у невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, яка негайно виїхала на місце події,з'ясувала, що злодію не склало труднощів, щоб проникнути до чужої оселі, яка знаходиться на першому поверсі 4-поверхового будинку. Він заліз у квартиру через незачинене вікно в кухні. Сама господиня пішла відпочивати до спальні. Близько 7-ї години ранку потерпіла почула якийсь шум на кухні. Вийшла подивитися - а там незнайомець років двадцяти. Побачивши господиню, молодик, лякаючи її ножем, схопив зі стільчика сумочку, вискочив у вікно та зник у невідомому напрямку.

Правоохоронці почали роботу по встановленню особи зловмисника, що скоїв даний злочин. В першу чергу вони перевіряли коло осіб, які стоять на обліку в міліції за скоєні раніше правопорушення. Вжитими спільними заходами працівників карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції та співробітників Управління карного розшуку УМВС області за підозрою у скоєнні данного злочину було затримано 16-річного раніше судимого вихованця навчально-виховного закладу з м.Макіївка Донецької області.

Наведені міліціонерами аргументи змусили неповнолітнього зізнатися у скоєному. Речові докази вилучено частково. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Неповнолітньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Відносно нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Розслідування триває.

Шановні ужгородці! Зачиняйте вікна і кватирки, особливо коли мешкаєте на першому чи останньому поверсі або у квартирах, розміщених поблизу пожежних драбин та прибудов. Не ставтесь легковажно до свого майна, щоб уберегти його від злочинних посягань з боку правопорушників.

Не губіться в разі небезпеки. Ми завжди готові прийти вам на допомогу! Наші телефони працюють цілодобово: черговий Ужгородського МВ УМВС – 102, 61-43-46.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ