В Закарпатській області піротехніки - водолази розчищають водну акваторію м. Слов’янськ

В Закарпатській області піротехніки - водолази розчищають водну акваторію м. Слов’янськ

26.07.14 10:25 0 1082
Останнім часом до Міжвідомчого координаційного штабу надійшло ряд звернень від жителів Слов’янська з проханням очистити водні акваторії міста та прилеглі до нього території від вибухонебезпечних предметів.

«Місцеві жителі повідомляли нам, що у водоймища неодноразово скидали техніку та тіла загиблих людей. Саме тому на цих територіях розпочались водолазно-пошукові роботи та очищення водойм від вибухонебезпечних предметів», - зазначив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Григорій Марченко.

24 липня до м. Слов’янськ була направлена група з 25 піротехніків-водолазів з Київської, Харківської, Миколаївської та Сумської областей . Відділенням підводного розмінування заплановано розчистити водну акваторію цього району. Відповідальним за роботу групи визначено Романа Помазана.

Вже 7 років капітан Роман Помазан працює у ДСНС України. Свою кар’єрну сходинкурозпочав зі старшого водолаза аварійно-рятувального загону м. Ромни у 2007 року. очолює групу підводного розмінування Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України у м. Ромни.

25 липня група піротехніків-водолазів прибула до міста Слов’янськ і розпочала розвідку території та підготовку спецтехніки для роботи. З 26 липня, протягом 15 днів, піротехніки-водолази очищатимуть водну акваторію Слов’янська.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ