В Закарпатській області "Старий дуб" став причиною ДТП

В Закарпатській області "Старий дуб" став причиною ДТП

26.07.14 12:38 0 1084
На Міжгірщині водій мотоцикла, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з дерев’яною опорою автозупинки «Старий дуб», внаслідок чого мотоцикліст з пасажиром потрапили до Міжгірської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями.

Неповнолітній водій В., мешканець с. Буковець Міжгірського району, керуючи мотоциклом без номерних знаків, не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу руху та тротуар, де допустив зіткнення з дерев’яною спинкою автозупинки.

В результаті мотоцикл перекинувся і при падінні водій мотоцикла та його пасажир отримали тілесні ушкодження, внаслідок чого вони були доставлені в Міжгірську районну лікарню з тілесними ушкодженнями.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Міжгірського райвідділу просять звернути увагу батьків під час літніх канікул дітей на дотримання ними правил безпеки на дорогах під час керування мопедами, скутерами та велосипедами.

Разом з цим повідомляємо, що на даний час триває загальнодержавна оперативно - профілактична операція «Літо-2014», під час якої працівники міліції проводять заходи по виявленню вживання неповнолітніми алкогольних та тютюнових виробів, споювання неповнолітніх та втягування останніх в злочинну діяльність.

Нагадуємо, що при виявленні даних правопорушень дітей та батьків у подальшому буде притягнуто до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Інформація Міжгірського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ