У Волинській області у ДТП травмувалися двоє пішоходів

У Волинській області у ДТП травмувалися двоє пішоходів

26.07.14 13:51 0 1059
В одному випадку водій із місця події втік.

Близько 10-ї години водій, особа якого встановлюється, керуючи мопедом без номерних знаків, рухаючись у Нововолинську, на пішохідному переході скоїв наїзд на 74-річну місцеву жительку. Водій із місця пригоди зник. У результаті пенсіонерка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення нововолинської міської лікарні.

Окрім того, 54-річний водій, житель Володимира-Волинського, керуючи автомобілем «Рено Мастер», рухаючись у напрямку Устилуга збив пішохода – 31-річного жителя Турійського району, котрий, за передніми даними, ішов у попутному напрямку. Внаслідок автопригоди чоловік із тілесними ушкодженнями госпіталізований у Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання.

За фактами ДТП розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство та оперативні заходи щодо встановлення особи водія, котрий збив пенсіонерку і, не надавши жінці першу медичну допомогу, втік із місця аварії.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові відпускні ...

КОМЕНТАРІ