Першочерговими завданнями Володимира Гунчика є консолідація зусиль громади задля розвитку Волині, прозорість влади, ефективне використання бюджетних коштів

Першочерговими завданнями Володимира Гунчика є консолідація зусиль громади задля розвитку Волині, прозорість влади, ефективне використання бюджетних коштів

26.07.14 11:17 0 1033
Волинь потребує консолідації усіх зусиль громади задля розвитку регіону. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик на першій прес-конференції для журналістів та представників засобів масової інформації.

У відповідь на запитання журналіста він розповів про першочергові завдання на посаді голови облдержадміністрації. Щоб дізнатися про нагальні питання життєдіяльності області він найближчим часом проведе зустрічі з громадськістю та депутатами усіх рівнів.

Володимир Гунчик зауважив, що у своїй діяльності він дотримуватиметься прозорих рішень: «Волинь - область невелика, тут всі знають один одного, тому прозорість влади – шлях до того, щоб рішення сприймалися громадою».

У своїй кадровій політиці голова облдержадміністрації опиратиметься на фаховість працівника: « від професійності людей залежить розвиток регіону вцілому. Ніяких партійних квот, тільки професіоналізм, відданість роботі, високий рівень відповідальності, чесність та впевненість. Ніхто не говорить про звільнення та скорочення людей. Кожен повинен переглянути свої функціональні обов’язки та націлитись на вирішення конкретних питань і завдань», - сказав Володимир Гунчик.

Голова облдержадміністрації також наголосив на ефективності використання бюджетних коштів: «Як депутат обласної ради минулого скликання, як член Луцького виконкому дуже добре усвідомлюю, що в області є ціла низка великих державних та регіональних програм, що не працюють. Бюджетні кошти - для того, щоб сконцентруватись на вирішенні нагальних проблем та завдань».

Аналізуючи кадрову політику, голова облдержадміністрації зацитував слова Президента України Петра Порошенка, що будь-які призначення та зміни повинні бути обговорені з громадою.

Журналісти цікавились співпрацею влади та ЗМІ, змінами у виборчому законодавстві, а також припиненням військових дій на Сході України.

У роботі прес-конференції взяли участь Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко, екс-голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, голова облради Валентин Вітер.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ