За шість місяців 2014 року понад 10 тисяч лучан отримали електронні ключі

За шість місяців 2014 року понад 10 тисяч лучан отримали електронні ключі

26.07.14 11:47 0 1097
Лише у червні до електронної подачі звітності з використанням сертифікованого ключа долучилось 135 жителів міста Луцька та Луцького району. Загалом протягом січня – червня 2014 року 10371 заявників стали власниками цифрових підписів.

По це, під час брифінгу з місцевими засобами масової інформації повідомив заступник начальника Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Андрій Ткачук.

„Послуги електронного цифрового підпису – зручний та сучасний спосіб не тільки спростити документообіг суб’єктам підприємницької діяльності, але й застрахувати свою інтелектуальну власність будь-якому громадянину, який користується електронною поштою”, – запевнив Андрій Михайлович.

Відтак, Луцька ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області ще раз нагадує суб’єктам підприємництва регіону та громадянам, що посилені сертифікати відкритих ключів можна безкоштовно отримати в Центрі обслуговування платників Луцької ОДПІ, що знаходиться за адресою: місто Луцьк, Київський майдан,4, кабінет 30, телефон для довідок 77-84-94.

Інформаційно – комунікаційний сектор Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ