Волинська область: визначено кращу ланку газодимозахисної служби області

Волинська область: визначено кращу ланку газодимозахисної служби області

26.07.14 17:04 0 1258
24 липня на базі частини спеціальної пожежної техніки та 2-ої державної пожежно-рятувальної частини відбулися обласні змагання серед підрозділів У ДСНС України у Волинській області на кращу ланку газодимозахисної служби.

Для вдосконалення професійної майстерності та підвищення боєздатності працівників пожежно-рятувальних підрозділів 17 команд відпрацювали елементи в’язання подвійної рятувальної петлі з одяганням її на потерпілого, в’язання рятувальної мотузки на конструкцію та рятування потерпілого з задимленого середовища, а також бойове розгортання.

Найскладнішим, але, разом з тим, і найазартнішим етапом став етап – «Рятування потерпілого з задимленого середовища», де розгорілась справжня боротьба серед учасників змагань, адже, цей етап був вирішальним для визначення переможця змагань.

Кращою ланкою газодимозахисної служби стала команда ДПРЧ-5 міста Нововолинська. Друге місце виборола команда ДПРЧ-2 з Луцька, третє – частина спеціальної пожежної техніки міста Луцька.

З початку року в області працівниками пожежно-рятувальної служби ліквідовано 620 пожеж, на пожежах врятовано 27 людських життів, в інших надзвичайних ситуаціях – 3.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині зібрано 21,5 % ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ