Вовк облапошив довірливих забудовників

Вовк облапошив довірливих забудовників

27.07.14 14:45 0 769
Постраждалі від шахрайських оборудок керівника ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат» Олега Вовка знову прийшли до міського голови Олега Кіндера та депутатів міськради за підтримкою і допомогою.

Апеляційний суд у Волинській області скасував рішення Камінь-Каширського районного суду, а рішенням останнього постраждалі були вкрай незадоволені, оскільки в тому документі, зокрема, йшлося, що призначити покарання Олегу Вовку у вигляді штрафу в розмірі 306 тисяч гривень, запобіжний захід скасували, кримінальну справу щодо звинувачення Вовка знову направили на новий судовий розгляд.

Люди, які всі свої заощадження, банківські кредити, запозичені грошей, ще вісім років тому вклали в будівництво багатоквартирних житлових будинків по вулиці 40 років Перемоги, 10 та Степана Бандери, 10 і досі не отримали житла, вимагають від Феміди правосуддя, а міської влади – посприяти хоча б у написанні двох позовів до Господарського суду Волинської області. Олег Кіндер пообіцяв всебічну допомогу юридичного відділу міськвиконкому, адже, на його думку, тут щось інше вдіяти мерія не в змозі.

Як відомо, на місці так званого будівництва нині знаходяться лише вириті котловани, а над самою будівельною організацією чотири роки тому розпочато справу про її банкрутство.

На засіданні чергової сесії міськради постраждалі озвучили свої прохання до суду, які вони хочуть викласти у позивній заяві. Зокрема, ошукані проситимуть людей в мантії розірвати договір купівлі-продажу земельних ділянок у зв’язку з невиконанням Вовком умов договорів купівлі-продажу, і витребувані земельні ділянки передати у комунальну власність міської громади з подальшою передачею їх потерпілим.

У своїх поневіряннях, які тягнуться вже роками, ковельчани поклали і на екс-мера Ковеля, депутата міськради Сергія Кошарука. Вони звинуватили його просто в залі, що він не догледів, не підказав людям про можливу загрозу, не зупинив Олега Вовка, коли той починав здійснювати свої незаконні оборудки. А потім група постраждалих містян із залу вигукнула: «Ганьба» і підняла плакат із надписом-звинученням на адресу Сергія Кошарука. Останній згодом намагався куцо пояснити присутнім про свої дії як тодішнього мера міста, які були направлені, за його словами, на запобігання подальших незаконних вчинків керівника будівельної організації, однак його вже мало хто й слухав.

Про Ковель

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Рятувальники допомагають ...

КОМЕНТАРІ