Міліціонери Волині вилучили у місцевого жителя 14 мішків снодійного маку

Міліціонери Волині вилучили у місцевого жителя 14 мішків снодійного маку

27.07.14 15:28 0 794
Наркотичний урожай направили на експертизу. Тепер волинянинові загрожує до трьох років у вигляді позбавлення волі.

У ході проведення спецоперації «Мак» дільничні інспектори міліції встановили, що місцевий 35-річний житель займався виготовленням та збутом снодійного маку.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник помітив занедбану присадибну ділянку із плантацією маку, а відтак вирішив зайнятися бізнесом: вирізав «урожай» та заніс на горище сусідки. Господарку він відволікав чаркою, як тільки любителька оковитої лягала спати, чоловік пробирався до неї на горище та готував рослину до сушіння. Саме під час чергового візиту до «сховку» зловмисника затримали міліціонери.

– Загалом вилучили 14 мішків снодійного маку та направили їх на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області, – розповів начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Приймачук. – Сам зловмисник раніше неодноразово потрапляв у поле зору працівників міліції, адже має судимість за скоєння крадіжки і злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Ківерцівським РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Тепер «бізнесменові» загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

Ківерцівський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валерій Лунченко: Наші ...
Наступна новина: Міліція Прикарпаття ...

КОМЕНТАРІ