Правоохоронці Волині затримали грабіжника, котрий має судимість за вбивство

Правоохоронці Волині затримали грабіжника, котрий має судимість за вбивство

27.07.14 10:07 0 915
Зловмисником виявився товариш, із яким потерпілий розпивав спиртні напої.

29-річний житель Володимира-Волинського зателефонував до чергової частини міськвідділу міліції та повідомив про те, що його побив і пограбував невідомий чоловік.

Проведеними слідчими та оперативно-розшуковими заходами працівникам міліції вдалося швидко встановити причетність до скоєного злочину 34- місцевого жителя, котрий у минулому відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння вбивства.

– Чоловіки спільно розпивали спиртне в одному із розважальних закладів міста, – повідомив заступник начальника Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Олександр Могилецький. – Після чого разом пішли додому. В якийсь момент між ними виник словесний конфлікт, який закінчився тим, що зловмисник вдарив по голові потерпілого та, скориставшись його непритомним станом, забрав гаманець із грішми та мобільний телефон.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує новий тюремний строк – до семи років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Володимир-Волинського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатці на сході ...
Наступна новина: Учасники переговорів в ...

КОМЕНТАРІ