Правоохоронці Волині розшукують зловмисників, котрі скоїли розбійний напад із застосуванням зброї ,

Правоохоронці Волині розшукують зловмисників, котрі скоїли розбійний напад із застосуванням зброї ,

27.07.14 17:43 0 781
У результаті поранення отримали троє осіб. Усі вони госпіталізовані. Зі слів лікарів, загрози їхньому життю немає.

Близько 9-ї години ранку у чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про стрілянину на території Завокзального ринку. За викликом відразу вирушили слідчо-оперативні групи та керівництво обласного управління та міськвідділу міліції.

Правоохоронці встановили, що троє нападників намагалися вчинити розбійний напад на підприємця, аби заволодіти значною сумою грошей.

– Під час нападу небайдужі громадяни чинили опір нападникам, але один із них, застосував зброю невстановленого зразка, у результаті чого потерпілий і ще двоє осіб отримали поранення, – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк. – Нині вони госпіталізовані, їм надають медичну допомогу. Зі слів лікарів, загрози їхньому життю немає. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Працівники міліції оперативно встановили особу одного зі зловмисників. Він – житель Одеської області. Вживаються заходи щодо затримання злочинців.

– Фото одного нападника ми представимо громадськості. Тож просимо всіх осіб, котрі знають цього чоловіка або його місце перебування, телефонувати у міліцію. Анонімність гарантуємо. Окрім того, буде визначена грошова нагорода тому, хто надасть допомогу у затриманні злочинців, – підсумував Олександр Никитюк.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери викрили ...
Наступна новина: Поблизу Львова впав літак

КОМЕНТАРІ