Внаслідок ДТП на Волині двоє людей загинули, троє - отримали тілесні ушкодження

Внаслідок ДТП на Волині двоє людей загинули, троє - отримали тілесні ушкодження

27.07.14 10:49 0 813
Неподалік Рожища о 17:00 сталося ДТП на автодорозі Доманове – Ковель – Чернівці – Теребляче. 31-річний водій автомобіля «ЗАЗ-110308», житель Луцького району, рухаючись у напрямку Ковеля, виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ- 21093» під керуванням 23-річного жителя Рожищенського району, який прямував у Луцьк. Внаслідок автопригоди учасники ДТП отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

Того ж дня близько опівночі від чергового Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про ДТП, яка сталася на автодорозі Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – КПП Дольськ. При виїзді на місце правоохоронці встановили, що 47-річний водій автомобіля «Шевроле Авео», житель Луцька, рухаючись у напрямку Луцька, здійснив наїзд на 78-річну лучанку, яка переходила в цей час вулицю. Від удару пішохода викинуло на зустрічну смугу руху, де відбулося бокове зіткнення з автомобілем «Део Ланос» під керуванням 18-річного жителя Рожище. Внаслідок ДТП бабуся від отриманих травм загинула на місці автопригоди.

Ще одна ДТП трапилася о 17:30 на автодорозі Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – КПП Дольськ біля села Жабка Ківерцівського району. Водій автомобіля «Volvo FH 12» з причепом, 49-річний житель Чернівців, здійснив наїзд на 61-річного велосипедиста, жителя Ківерців. Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці автопригоди.

Близько 21:00 години 31-річний житель Головно Любомльського району, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф», рухаючись по автодорозі Піща – Верба – Павлівка, поблизу села Куснища Любомльського району не врахував безпечної швидкості руху та умов дорожнього покриття, з’їхав на праве узбіччя дороги, де здійснив наїзд на 74-річного пішохода, місцевого жителя, в результаті чого останній із тілесними ушкодженнями госпіталізований у територіальне медичне об’єднання Любомльського та Шацького районів.

За фактами ДТП проводиться слідство.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ