В Закарпатській області спонсори подарували мукачівській міліції мікроавтобус

В Закарпатській області спонсори подарували мукачівській міліції мікроавтобус

27.07.14 16:32 0 776
Днями Мукачівський міський благодійний фонд сім”ї Ровт за сприяння санаторію “Термал Стар” в особі його керівника Ярослава Анталовського вручив начальнику Мукачівського міськвідділу міліції Віталію Шимоняку ключі від нового мікроавтобуса.

Ярослав Анталовський привітав правоохоронців із поповненням автомобільного парку і зазначив: Усім потрібна оперативна і надійна міліція. Не секрет, що думка населення про роботу міліції багато в чому залежить від оперативності реагування на скоєні правопорушення та їх своєчасне припинення».

- Без технічних засобів міліція не може виконати ті функції, які на неї покладаються, тому поповнення автопарку автомобілем, я думаю, підсилить надійність і оперативність правоохоронців, - зазначає начальник міліції Віталій Шимоняк.

Даний мікроавтобус марки «Газель» переданий у користування черговій частині Мукачівського міськвідділу міліції для того, щоб правоохоронці дієво та швидко могли реагувати на ті чи інші прояви злочинності.

Слід відмітити, що Мукачівський міськвідділ міліції обслуговує територію м.Мукачева та Мукачівського району, кількість населення разом cтановить 189 тисяч чоловік. У Мукачівському районі - 88 населених пунктів, це найбільший район в області. За добове чергування один автомобіль чергової частини міськвідділу міліції проїжджає 350-500 км, в залежності від кількості повідомлень громадян.

Окрім цього, закарпатським правоохоронцям, які близько двох місяців перебували в зоні антитерористичної операції на Сході України, спонсори вручили 26 путівок до оздоровчого комплексу “Термал-стар”, а мукачівським правоохоронцям подарували два комп′ютери.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ