В Закарпатській області виноградівські правоохоронці по "гарячих слідах" розкрили крадіжку

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці по "гарячих слідах" розкрили крадіжку

27.07.14 14:07 0 718
Нещодавно до Виноградівського райвідділу міліції надійшла заява від мешканця села Мала Копаня про те, що вночі з його кафе скоєно крадіжку.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група та оперативники карного розшуку. На пошук злодія було зорієнтовано співробітників райвідділу міліції. Правоохоронці провели ряд заходів, які одразу дали очікуваний результат.

В поле зору міліціонерів потрапив місцевий житель, який напередодні привернув до себе увагу відвідувачів кафе тим, що цікавився про камери відеоспостереження, якими обладнане приміщення закладу. І правоохоронці не помилилися. 20-річний місцевий житель з прибудови, яка розташована впритул до кафе, виліз на 2-й поверх, де через вікно проник до приміщення закладу, звідки викрав ноутбук, гроші в сумі 300 гривень та картки поповнення мобільного рахунку. Сума завданих збитків становить близько 10000 гривень. Наразі всі викрадені речі вилучено.

Слідчим відділом виноградівської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення ). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років, триває досудове слідство, а на зловмисника чекає суд

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ