У Львові фракція "Свободи" у ЛМР вимагає від Садового невідкладно винесті на затвердження ради програму соціяльного захисту учасників Революції гідності й АТО

У Львові фракція "Свободи" у ЛМР вимагає від Садового невідкладно винесті на затвердження ради програму соціяльного захисту учасників Революції гідності й АТО

27.07.14 12:08 0 784
Фракція ВО "Свобода" у Львівській міськраді вимагає від міського голови невідкладно подати на затвердження ради проєкт муніципальної програми соціяльного захисту учасників національно-визвольних змагань 2013–2014 рр. Про це 25 липня 2014 року повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Як повідомив депутат, відповідний документ, що передбачає допомогу сім'ям львів'ян, загиблих та поранених у ході Революції гідності й антитерористичної операції на сході держави, депутати-свободівці вже розробили. "Місто зобов'язане дбати про тих, хто був готовий віддати своє життя за єдину та неподільну Українську державу. Родини львів'ян, загиблих та поранених на Майдані й під час антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, не повинні залишатися поза увагою міської влади", – зазначив Любомир Мельничук.

"Муніципальна програма соціяльного захисту учасників національно-визвольних змагань 2013–2014 років поширюватиметься на сім'ї учасників Революції гідності, які загинули чи були поранені під час революційних подій у Києві, та учасників АТО. Програма передбачатиме низку пільг і допомог для таких людей – звільнення від квартирної плати, надання безкоштовного проїзду в міському транспорті, матеріяльну допомогу, надання силами міста засобів соціяльної адаптації тощо", – повідомив голова постійної комісії фінансів та планування б'юджету свободівець Яромир Самагальський.

"На жаль, сім'ї загиблих учасників Революції гідності та військових не завжди отримують відповідну допомогу від держави. Львів зобов'язаний зробити все, що в його силах, аби кожна постраждала родина відчувала себе захищеною. Ми вимагаємо від міського голови Андрія Садового створити робочу групу, аби невідкладно доопрацювати та подати на затвердження ради проєкт муніципальної програми соціяльного захисту учасників національно-визвольних змагань 2013–2014 років", – підкреслив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчанин обікрав ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ