Львівські правоохоронці розушкують зловмисників, які "замінували" десять будівель у місті ( фото )

Львівські правоохоронці розушкують зловмисників, які "замінували" десять будівель у місті ( фото )

27.07.14 18:29 0 862
26 липня, до правоохоронців надійшли повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу, сімох готелів, одного ресторану та одного хостелу. Перше повідомлення працівники міліції отримали о 13.25.

На місцях подій працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки, експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які після ретельних перевірок приміщень та прилеглих територій виухових пристроїв не виявили.

"Проведеними заходами ми встановили, що деякі дзвінки про замінування будівель у Львові здійснювались з території зони АТО. В даному випадку усі кримінальні провадження, для подальшого досудового слідства, будуть скеровані за підслідністю", - повідомив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Руслан Домніцак.

За усіма фактами "замінувань" будівель відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Наразі працівники міліції проводять заходи з метою встановлення осіб зловмисників, які завідомо повідомили неправдиву інформацію про замінування приміщень у Львові.

З початку року до правоохоронців надійшло 41 неправдиве повідомлення про замінування.

ВЗГ ГУМВС України уЛьвівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дуглас Коста планує ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ