У Львові чоловік обстріляв стоматологічну поліклініку

У Львові чоловік обстріляв стоматологічну поліклініку

27.07.14 16:24 0 1697
Львівські правоохоронці за «гарячими» слідами встановили особу зловмисника, який обстріляв з пневматичної зброї вікна стоматологічної поліклініки. Ним виявився раніше судимий львів’янин.

У Шевченківський райвідділ міліції, 23 липня, звернулася 54-річна львів’янка, яка працює у одній зі стоматологічних поліклінік міста. Жінка повідомила, що близько четвертої години дня, невідома особа пошкодила три вікна медичного закладу. Сума завданих збитків становить 6 тисяч гривень. З міркувань безпеки здоров’я пацієнтів та персоналу, заклад тимчасово призупинив роботу.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка встановила, що вікна були пошкоджені внаслідок пострілів з невстановленої зброї з будинку, який знаходиться навпроти поліклініки.

Згодом, працівники міліції викрили і самого зловмисника, який здійснив постріли. Ним виявився 34-річний львів’янин, який вже був раніше судимим.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Працівники міліції вилучили пневматичний пістолет. З’ясовуються усі обставини події.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі житель ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ