У Львівській області дрогобицький міський суд засудив неповнолітнього за збут наркотичних засобів

У Львівській області дрогобицький міський суд засудив неповнолітнього за збут наркотичних засобів

27.07.14 14:14 0 812
Суд засудив неповнолітнього зловмисника до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік за спробу перекинути наркотичні речовини через огорожу на територію Дрогобицької виправної колонії.

У Дрогобичі неповнолітній придбав п’ять таблеток бупренорфіну та декілька грам метадону. Зловмисник мав намір непомітно перекинути наркотики через огорожу на територію Дрогобицької виправної колонії. Він заздалегідь підготував поліетиленовий пакет у який помістив наркотики та камінь, щоби надати йому ваги. Молодика помітили охоронці виправної колонії, а невдовзі зловмисника затримали дрогобицькі правоохоронці.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Дрогобицький міський суд визнав винним неповнолітнього зловмисника у вчиненні кримінального правопорушення та призначив його покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років з іспитовим терміном на один рік.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ